Individuele coaching

Toma Coaching biedt individuele coachingstrajecten aan mensen werkend in:

het onderwijs:

  • leerkrachten en remedial teachers
  • intern begeleiders
  • locatie leiders en teamleiders
  • (adjunct) directeuren in het onderwijs

de zorg:

  • zorgverleners
  • Teamleiders, (adjunct) directeuren en leidinggevenden

én mensen uit het overige bedrijfsleven met relevante coachvragen.

Hoe werkt een individueel coachingstraject:

We starten met een intake-gesprek, waarbij we jouw (werkgerelateerde) coachvraag helder proberen te krijgen. Belangrijk is dat je tijdens het intake-gesprek het vertrouwen krijgt, dat het je gaat lukken om samen met mij je doel te bereiken. Als er geen klik is, zal ik je naar een andere hulpverlener verwijzen. Ook maken we afspraken over de duur van het traject. Afhankelijk van de coachvraag kan zo’n traject vijf tot tien sessies duren.

Tijdens de sessies zullen we gesprekken voeren, afgewisseld met oefeningen doen. Daarnaast zul je tussen de sessies in aan de slag gaan op de werkvloer en op je eigen handelen reflecteren.

Waarom individuele coaching?

Iedereen verdient op zijn tijd een coachtraject. In deze hectische tijden, waarin veel mensen klagen over werkdruk en stress, blijft er nauwelijks tijd over om na te denken over je eigen (werkzame) leven. Waar sta je nu? Hoe gaat het nu eigenlijk met je? Wat zou je echt willen? Hoe kan het beter? Een individueel coachtraject kun je eigenlijk zien als een APK-keuring van jezelf. Een grondig onderzoek en een doelgerichte weg om dichter bij jezelf te komen.

Prijs:

De kosten van een individueel coachingstraject zijn € 90,- per uur

Ik wil mezelf niet veranderen, ik wil meer mezelf zijn

Teamcoaching

Toma Coaching biedt teamcoaching aan:

  • teams werkend in het onderwijs
  • teams werkend in de zorg

én groepen uit het overige bedrijfsleven met relevante coachvragen.

Hoe werkt een teamcoaching traject:

Net als bij een individueel coachtraject gaan we eerst op zoek naar de coachvraag. In een aantal sessies gaan we d.m.v. oefeningen en gesprekken aan de slag. Een visieontwikkelingstraject of korte training Human Dynamics kan onderdeel uitmaken van de teamcoaching. Ook een stukje intervisie zou onderdeel kunnen uitmaken van het traject.

Waarom teamcoaching?

Soms loopt het niet in een team. Het aantal irritaties loopt op. De leiding krijgt vooral de schuld. En waar het echt aan ligt? Niemand weet het. In zo’n situatie kan teamcoaching enorm helpend zijn. Ik kan het team een spiegel voorhouden en dan gaan we met elkaar werken aan een verandering. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende zorgt ervoor dat ik allerlei situatie herken en hierop in kan spelen.

Prijs:

De prijs van een traject teamcoaching is € 125,- per uur

Voor teamcoaching worden na intake offertes op maat geschreven